Planerade valpar, Utställning

Väntan

Det känns som att när man är uppfödare att det enda man gör är att vänta. Man väntar på nästa utställning, man väntar på att tiken ska löpa, man väntar på att hunden ska bli tillräckligt gammal för att röntgas, man väntar på att hunden ska uppnå en viss ålder för att man ska kunna tävla något specifikt eller i en viss klass, man väntar på att valpar ska födas, man väntar på att se om tiken är dräktig, ja såhär går det att hålla på i all evighet.

Det som väntar nu är utställning i Narva, Estland, i slutet av november med Lumi. Hon är helt naken, men jag hoppas att hon ska kunna ta ett cert och bli estnisk och baltisk champion. Sen väntar vi givetvis på att Falli ska börja att löpa, men jag hoppas att hon inte börjar förrän i mitten av januari då det har gått 6 månader och inte följer Lumi som bara har 5 månader mellan sina löp. Vi får se helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s