Utställning

Estnisk och baltisk champion

I helgen var vi i Narva, Estland, och ställde ut Lumi (även Levis bror Truls var med). Det gick som vi hade hoppats och Lumi kan nu titulera sig svensk, dansk, baltisk, estnisk, lettisk och litauisk champion!

46523543_2162184737354163_2741042819727622144_n

I januari är två utställningar inplanerade; My Dog i Göteborg och en internationell dubbel i Kaunas i Litauen. I övrigt kommer 2019 förhoppningsvis att ägnas mestadels åt valpar. Falli kommer antagligen att paras nu någon gång i december, då hon mest troligt kommer att haka på Lumis löp vilken dag som helst. Lumi kommer sedan att paras i april/maj. Ni är välkomna att höra av er om ni har frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s