Utställning

Falli fortsätter att tycka om ljusblått

Idag har vi varit på utställning i Växjö med två nakna tjejer.

Lumi fick VG och det var väl egentligen ganska välförtjänt med tanke på pälsläget.

Falli slog till med att vinna en stor öppenklass på nio tikar och sedan sluta som tredje bästa tik med r-cert och r-cacib. R-cacibet kommer att omvandlas till ett cacib efter en ansökan till fci, men r-certet kommer att fortsätta vara just ett reserv cert. Falli har nu tre svenska r-cert och ett danskt r-cert, ja dessutom tre litauiska r-cacib.

Både Lumi och Falli är anmälda till en dag i Göteborg i januari. Det är inte säkert vi kan ställa, utan det beror på när damerna får för sig att löpa. Just nu tyder allt på att de kommer löpa tidigare än beräknat.

Utöver Göteborg så är Lumi anmäld till Narva i Estland och Kaunas i Litauen. Efter det blir det ett uppehåll från utställningar och nästa tänkta därefter är Visby i månadsskiftet augusti/september 2019. Tiden däremellan hoppas vi på att två valpkullar har fötts på kennel Breaking The Rules!

989CA75C-B16E-48CD-BA28-61FA6D245E04

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s