G-kullen, Utställning

Utställningsresultat november 2021

Herning, nordisk vinnare-21, 13 november

Domare: Leon Scholten
50 anmälda i rasen

Breaking The Rules Girl Of Levi

Excellent, ck, btkl 1, cert, nordic cert, BIM. Nordisk vinnare-21
22 months with a nice outline nice head, well defined head, oval shaped eyes, nice ears and setting, straight back, good carriage of the tail, good front and ribcage, same angulation front and rear, turn out her toes in the frontlegs a bit, strong feet, moves well and free, nice coat good temperament


Herning, dansk vinnare-21, 14 november

Domare: Henrik Søeborg
52 anmälda i rasen

Breaking The Rules Girl Of Levi

Excellent, ukkl 2, ck
22 måneder gammel, god størrelse og gode proportioner, feminimt hoved og udtryk, korrekt bid, godt pigment, velformede mørke øjne, velansatte ører, fast overlinje, korrekt ansat og båret hale, brystfylde og dybde i udvikling, prima vinkler, gode benstammer, bevæger sig hurtigt og parallelt, korrekt pelsstruktur, dejligt temperament.


Sandefjord, 21 november

Domare: Jari Partanen
93 anmälda i rasen

Born To Rule From The Shadows

Excellent, ck, btkl 2, cert, r-nordic cert. Norsk champion!
Vakker tispe, flotte propp, utm størrelse, særdeles vakkert hode med atraktive briller. utm kraft i skallen samt snuten, bra stopp, utm hals, prima forbryst, substansfull kropp uten å være tung, stram kropp.flott bredde i lårene, meget bra pelsstruktur, ikke i beste pels. Typiske bakbens bevegellser. Flott effektivitet i sidebev.

Breaking The Rules Girl Of Levi

Excellent, ukkl oplacerad (13 i klassen)
1,5 år, meget vakker fem tispe med godt uttrykk, mild og feminin, små tykke ører, utm hMeget tydelig kjønnspreg, bra balanse, meget velgående, super vakkert feminint hode, bra kraft i snute, korr panne fure, vellansatte anelse store ører med tilstrekkelig tykkelse. utm hals, lovende forbryst, livende supstans i kroppen, anelse lang i lendepartiet, meget bra kryss, flott hale, korr benstamme, noe glatt pels i vakker utstillingsskondisjon. Utm effektivitet i sidebev, stødig vesen, vellpresentert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s