2 reaktioner till “Valpar födda”

 1. Hej! Vi är en liten familj som länge funderat på att skaffa en finsk lapphund då min man har haft det när han växte upp och vår 3åriga dotter väldigt gärna vill ha en riktig hund (just nu går hon promenader med sin Pluto hund) Vi sparar alltså för fullt och jag undrar om vi kan sätta upp oss på en väntelista eller hur det fungerar?

  Mvh Angelica och Patric och Lovis

  Gilla

  1. Hej Angelica! Så roligt att ni är intresserade av finsk lapphund.
   Jag använder mig generellt inte av väntelista, utan börjar ta emot förfrågningar först när valparna är födda. Först då vet jag hur många valpar som söker nya hem. När man mailar till dem som står på väntelista, så har alla redan hittat valp på en annan kennel,

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s