Övergripande, Hälsa, Planerade valpar

Uppdatering

Det händer verkligen inte mycket just nu när alla utställningar är inställda. Kanske det blir BPH den 28 juni, men det är inte helt säkert ännu. Framöver är det iaf lite hälsokontroller inbokade. De små valpisarna börjar ju trots allt bli stora nu.

Helmi

Helmi har bokad ögonlysning den 27 maj och bokad röntgen för HD och ED den 1 juni. Det är bara att hålla tummarna!

Foto: Anna-Karin Olsson

Lumi

Lumi har också bokad ögonlysning den 27 maj. Hon blev ögonlyst i mars 2019, men det känns bra att upprepa den innan hon ska paras. Tanken är att parning blir i juli/augusti med Born To Rule Heat Wave ”Mick”.

Lego

Lego är Helmis bror som bor på foder utanför Borås. Han har inbokad ögonlysning den 9 juni. Röntgen kommer sen att bli i juli/augusti.

Foto: Janco Ferlic

Koda

Lumis son som bor med bibehållen avelsrätt i Värnamo. Koda har bokad ögonlysning den 9 juni samt bokad tid för röntgen av HD och ED den 15 juni.

Foto: Sara Christoffersson

Mila

Tyvärr har Mila utvecklat ett underbett. Därmed har hon flyttat hem till mina goda vänner Karin och Ramona utanför Gnosjö.

Foto: Ramona Pettersson

Falli och Noomi

Ja vad gäller dessa damer finns inget planerat just nu. Noomi växer för fullt och byter tänder. Falli börjar komma tillbaka lite mer i päls. Planen med Falli var att hon skulle börja ställas ut i sommar och att hon skulle kunna ta sitt sista cert för att bli svensk champion, men kanske till hösten om vi har tur.

Foto: Anna-Karin Olsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s