Hälsa, Planerade valpar

Ännu inget löp och ögonlysning

Igår var vi i Gnosjö och ögonlyste Lumi och Falli för veterinär Eva Gustavsson. Ögonlysningen är en ”färsk-vara” och bör uppdateras minst vartannat år (speciellt på hundar som går i avel) då ögonsjukdomar kan uppkomma under hela livet. Båda flickorna är ögonlysta utan anmärkning i september 2017 och nu då även i mars 2019, vilket känns bra inför kommande parning.

Ingen av dem har löpt ännu, men nu visar även Lumi tecken på att eventuellt vara på gång. Vi har väntat på Fallis löp sedan i januari, men nu verkar det som att hon kanske väntar in Lumi och mest troligt kan det nog bli så att båda löper samtidigt. Om de båda väntar till mitten av april återstå att se.

53439632_10156368287694141_1538327659019239424_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s